RENT A CAR IN MOLDOVA
face gplus

 

Închiriere automobile pe termen scurt, mediu și lung.
În dependență de necesitățile Dvs, Milachi Rent vă oferă automobile în chirie pe perioade începind de la o zi pîna la cîteva luni sau cîțiva ani. Prețul pentru serviciile de închiriere auto se stabilesc individual cu fiecare client în parte luînd în calcul perioada utilizată și condițiile cerute. Noi vă oferim următoarele posibilități de plată:
-  Numerar
-  Transfer bancar național sau internațional (SWIFT)
-  Card VISA sau MASTERCARD

Închiriere automobile cu șofer.
În caz că nu aveți posibilitatea să conduceți automobilul închiriat sau doriți să vă bucurați de peisajele Moldovei și să nu fiți împovarat de condusul mașinii, Milachi Rent vă poate oferi serviciile unui șofer care va sta la dispoziția Dvs pe parcursul contractului.

Livrarea automobilului la Aeroport, Gară sau orice adresă în raza orașului Chișinău.
Pentru clienții care sosesc în Moldova, Milachi Rent vă poate livra sau prelua autumobilul la Aeroport sau la orice gară din Chișinău. De asemenea, automobilele închiriate pot fi livrate la orice adresă din Chișinău. Acest seriviciu este GRATUIT.

Servicii Transfer.
Serviciul de transfer de la Milachi Rent presupune transportarea persoanelor de la o adresă din Chișinău în orice punct a Moldovei. Milachi Rent vă oferă servicii de transfer la orice adresă în Moldova cu rezervare preventivă.

Dotări adăugătoare: Scaun pentru copil, GPS.
La cerința clienților, automobilele închiriate pot fi dotate cu accesorii adăugatoare: Scaun pentru copil, Cutii portbagaj, GPS, lanțuri de iarna ș.a.

Tururi prin Moldova.
Moldova este o țară mică, dar bogată, dispune de un considerabil potențial turistic, o neobișnuită diversitate de rezervații peisagistice sau landşafturi naturale şi monumente geologice unice, de valoare europeană şi mondială. Cu automobilele închiriate de la Milachi Rent noi vă putem ajuta în coordonarea și organizarea tururilor turistice, cu sau fără cazare în cele mai frumoase zone ale țării, precum și cu  vizitarea principalelor atracții turistice.