slide1 slide2 slide3 slide4 slide5
RENT A CAR IN MOLDOVA
face gplus

Ați ajuns în Moldova și nu are cine să Vă întîlnească? Planifica-ți o deplasare pe o zi sau o perioadă mai lungă? Vi s-a defectat automobilul și nu aveți cu ce vă deplasa? Trebuie să plecați în vizită pe cîteva zile și nu aveți automobil? Sau pur și simplu ați hotărît să descoperiți peisajele frumoase a Moldovei…

Dacă Vă regăsiți în situațiile de mai sus, atunci compania MILACHI RENT este soluția - noi Vă oferim servicii de închiriere a automobilelor la cel mai accesibil preț posibil. Soluțiile noastre de închiriere pot satisface cerințele persoanelor care caută servicii RENT A CAR de calitate înaltă, automobile în stare tehnică excelentă și o atitudine loială față de client.

În ziua de azi, serviciul de RENT A CAR de mult nu se mai rezumă doar la o simplă predare a automobilului în folosință cuiva pentru o plata anumită. Acum închirierea automobilului presupune o gamă mult mai largă de servicii cum ar fi: întîlnirea la Aeroport sau la gară, închirierea automobilului cu șofer, dotarea automobilelor cu accesorii sau utilități adăugătoare, diferite metode de plată, planificarea deplasărilor, închirieri pe termen lung la condiții speciale (Leasing Operațional), deservire 24/24.

Serviciile de RENT A CAR de la Milachi Rent este cea mai bună alegere pentru necesitățile Dumneavoastră de închiriere a automobilelor pe termen scurt sau termen lung.

 

21 Euro

23 Euro

24 Euro